Esteu aquí: Inici Atenció social als barris Notícies Dones de la Mariola que participen en un projecte dels serveis socials visiten la Seu Vella

Dones de la Mariola que participen en un projecte dels serveis socials visiten la Seu Vella

La Regidoria de les Polítiques per als Drets de les Persones promou accions per potenciar habilitats de cohesió, l’apoderament de les persones i facilitar eines per al benestar i la felicitat de les persones

Una vintena de dones del barri de la Mariola han visitat aquest mes d’abril la Seu Vella per conèixer el patrimoni i la història que forma part de la ciutat, en el marc d’un projecte social de la Regidoria de les Polítiques per als Drets de les Persones. Els serveis socials desenvolupen el projecte que pretén potenciar habilitats de cohesió entre les persones participants, aconseguir l’abordatge de situacions de dificultat i crear sinèrgies positives entre el grup, que facilitin el canvi.

El projecte neix l’any passat amb la voluntat de donar un enfocament diferent en la intervenció dels serveis socials, amb una mirada d’apoderament a les persones, perquè puguin tirar endavant amb les seves pròpies eines, potenciant el màxim de benestar i de felicitat. La majoria de dones que van interessar-se en aquest projecte i van assistir a les sessions, han continuat enguany i també se n’han incorporat.  La formació es basa en un nivell bàsic de lectura i escriptura, encara que el més important és l’apoderament i treballar habilitats. El projecte compta amb el suport d’una tècnica que facilita classes de forma.

L’any passat el grup de dones va visitar el Palau de la Paeria i arran de la sortida les participants han mostrat el seu interès per fer més sortides culturals a la ciutat.

Rambla de Ferran, 13, 2n
25007 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida