Esteu aquí: Inici Atenció social als barris Notícies El Concurs de Balcons del Centre Històric premia el treball i l’originalitat dels participants

El Concurs de Balcons del Centre Històric premia el treball i l’originalitat dels participants

L’herboristeria Gesalcure i l’Associació Sant Vicenç de les Paül, en la categoria de comerços i entitats, i Amparo Pisa i Carmen Ruiz de los Ríos, en la categoria de particulars, han estat els guanyadors de la 4a edició de la iniciativa

El Concurs de Balcons, façanes i aparadors del Centre Històric ja té guanyadors. L’herboristeria Gesalcure i l’Associació Sant Vicenç de les Paül (Parròquia Sant Andreu), en la categoria de comerços i entitats, i Amparo Pisa i Carmen Ruiz de los Ríos, en la categoria de particulars, han estat els premiats de la 4a edició de la iniciativa. Els tinents d’alcalde Fèlix Larrosa, qui també és regidor del Centre Històric, i Xavier Rodamilans han fet el lliurament de guardons en l’acte que s’ha fet a l’antic convent de Santa Clara.

Larrosa ha manifestat “l’orgull de barri i de la seva gent”, impulsant accions com aquesta que impliquen el treballa, la col·laboració i la unió d’entitats i dels veïns i els veïnes. Igualment, Rodamilans ha encoratjat els participants a repetir l’experiència i continuar aportant al barri amb activitats com el concurs de balcons.

52 veïns i veïnes del barri han participat en aquesta acció, que ja fa quatre anys que l’Associació PROSEC organitza, a través del Pla de Desenvolupament Comunitari del Centre Històric. La finalitat d’aquesta acció és crear sinèrgies entre els veïns i les veïnes, incrementant la seva implicació i cohesió social i contribuint a una imatge positiva del Centre Històric.

Els premis són productes lleidatans de proximitat, amb la col·laboració Plusfresc. Cada participant ha rebut un petit obsequi i una banderola com a participant de la iniciativa i vals de descompte en comerços del Centre Històric, com Comercial Pintures, Llibreria Caselles, Bambú i Flors i Teixits Balcells.

Per valorar els guanyadors, tant en la categoria de particulars com d’empreses, comerços i entitats del barri, s’han tornat a utilitzar les xarxes socials. D’aquesta manera, s’han recollit les votacions i les valoracions populars d’una banda i un jurat format per persones vinculades en l’àmbit cultural i social de la ciutat, de l’altra.

Rambla de Ferran, 13, 2n
25007 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida