Esteu aquí: Inici Atenció social als barris Notícies Rua de Carnestoltes pel Centre Històric de Lleida

Rua de Carnestoltes pel Centre Històric de Lleida

La finalitat és que els infants i els adolescents dels diferents serveis d’atenció i entitats del barri participin amb les seves famílies en un acte conjunt, festiu i intergeneracional

L’Ajuntament de Lleida i les entitats que configuren El Pla de Desenvolupament Comunitari del Centre Històric han organitzat la setena edició de la Gran Rua de Carnestoltes del Centre Històric, que forma part del programa del Carnaval a Lleiad 2018. La finalitat és unir els diferents serveis que presten atenció a la infància i l’adolescència al barri en un acte intergenarcional, festiu i participatiu, en què hi participen petits i grans.

La festa ha començat a la plaça de Sant Joan i ha seguit pel carrer Major fins arribar al carrer La Palma. La Rua ha finalitzat a la plaça de Sant Llorenç, amb una xocolatada per als assistents i participants.

Entre les entitats que participen i col·laboren en l’organització de la Rua de Carnestoltes hi ha: el Pla de Desenvolupament Comunitari del Centre Històric, l’Ajuntament de Lleida amb la Ludoteca Centre Històric, el Departament de Joventut, les Ciberaules Municipals, els grups d’entorn Barri Antic i grups d’adults de l’Àrea d’Inclusió Social (Regidoria de Polítiques per als Drets de les Persones), el Departament de Treball, Afers Socials i Families de la Generalitat de Catalunya, Salesiants Sant Jordi-PESLleida, PROSEC, Agrupa’t, Arrels Sant Ignasi, Orfeó Lleidatà, Associació de Veins i Amics de la Plaça l’Ereta, Associació de Veins i Comerciants del Carrer la Palma, Associació de veïns i comerciants del Centre Històric i Supermercats Plusfresc.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida