Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Actuacions per la promoció d'hàbits saludables Notícies Nit d'humor solidari en benefici de l’associació lleidatana Agrupa’t

Nit d'humor solidari en benefici de l’associació lleidatana Agrupa’t

El tinent d’alcalde i regidor de Polítiques per als Drets de les Persones, Xavier Rodamilans, ha presentat la tercera edició d’aquesta iniciativa que se celebrarà el proper 14 de febrer al Teatre de l’Escorxador amb la participació de reconeguts monologuistes i humoristes com Eva Cabezas, Ángel del Moral, Carlitos, David Barragán i Toni Cano

El tinent d’alcalde i regidor de Polítiques per als Drets de les Persones, Xavier Rodalimans, ha presidit aquest dimarts la presentació de la tercera edició de la Nit d’humor solidari en benefici de l’associació lleidatana Agrupa’t, que treballa amb persones amb problemes d’addiccions. El proper 14 de febrer, a les 20.30 hores, el Teatre de l’Escorxador acollirà aquest espectacle que estarà conduït per la humorista Eva Cabezas i en el qual hi participaran fins a nou monologuistes rellevants, entre els qual hi ha Ángel del Moral, David Barragán, Carlitos o Toni Cano.

Rodamilans ha posat de relleu que “cal donar suport a aquest tipus d’iniciatives impulsades per associacions com la d’Agrupa’t perquè, a més, d’oferir un espectacle de molta vàlua, contribueixen a una bona causa. És per això que cal omplir el Teatre de l’Escorxador per ajudar a aconseguir els vostres objectius”.

Per la seva banda, Rubén Gavilà, d’Agrupa’t, ha explicat que “per a la nostra entitat aquest tipus d’actes són una via important per poder recaptar diners i autofinançar els projectes que volem tirar endavant i, alhora, aconseguir una major conscienciació de la població sobre els problemes que algunes persones pateixen a causa de les seves addiccions”.

La 3a Nit de l’Humor Solidari compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida, d’empreses de la ciutat i del Club de la Comèdia i Comedy Central. L’entrada a la vetllada humorística té un preu de 8€ anticipada i de 10€ a taquilla.

L’Associació Agrupa’t, que atén aproximadament 80 usuaris cada any, treballa des de fa més de 10 anys a la ciutat de Lleida coordinadament amb l'Hospital Santa Maria per millorar la qualitat de vida i la reinserció social de les persones que pateixen o han patit problemes de drogodependències. L’entitat treballa a través d’un espai d’acollida, tallers psico-terapèutics i de creixement personal i acompanyament a la inserció sòcio-laboral, amb una tasca educativa molt estreta amb el centre hospitalari. A més, gestiona també  Semaiha, una empresa d’inserció per al col·lectiu de persones que atenen i amb dificultats per accedir al món laboral, dedicada als serveis de manteniment i millora d’habitatges.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida