Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Actuacions per la promoció d'hàbits saludables Notícies Nits Q Lleida surt per La Castanyada

Nits Q Lleida surt per La Castanyada

L’equip de joves voluntaris ha fet aquesta nit una nova acció per la festa de l’Agrocastanyada per promoure un oci nocturn de qualitat

L’Ajuntament de Lleida ha col·laborat una edició més amb la festa universitària de l’Agrocastanyada. Fa més de deu anys que hi és present amb l’equip de joves voluntaris de Nits Q Lleida que fan accions per promoure un oci nocturn de qualitat. L’objectiu és facilitar als i les joves informació sobre el consum de substàncies, sexualitat i afectivitat, alternatives al transport privat i serveis que ofereix l’Ajuntament relacionat amb la salut i els joves.

Nits Q Lleida s’ha instal·lat amb un punt informatiu al hall de la discoteca La Nuit on els i les joves han pogut demanar informació i se’ls ha facilitat el “Kit dels plaers” amb diferent material, com una tarja del servei de salut jove de l’Ajuntament, una regleta per calcular l’alcoholèmia en funció de gènere i pes, descomptes per tornar a casa en taxi i un preservatiu cedit per l’Associació Antisida de Lleida.

El missatge amb el qual s’ha treballat en aquesta ocasió és “Jo controlo els meus límits” per promoure entre els i les joves una millor gestió dels plaers i els riscos dins el seu propi oci nocturn.

El programa Nits Q Lleida prepara noves intervencions en els espais d’oci i una campanya de sensibilització de civisme i convivència que es durà a terme les properes setmanes.

L’Ajuntament de Lleida, amb la col·laboració dels agents vinculats a la Plataforma Participativa, promou entorns d’oci segurs, de qualitat i respectuosos amb el veïnatge.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida