Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Actuacions per la promoció d'hàbits saludables Notícies Resultat del Concurs de còctels sense alcohol en motiu del Dia Mundial sense Alcohol

Resultat del Concurs de còctels sense alcohol en motiu del Dia Mundial sense Alcohol

El jurat del concurs de còctels sense alcohol convocat per l’Ajuntament de Lleida vol agrair la participació de totes les persones que s’han presentat al concurs en motiu de la celebració  del Dia Mundial sense alcohol 2017 i valora positivament la diversitat i originalitat de combinats presentats en el concurs.

El veredicte del jurat ha estat:

1r classificat del concurs de còctels sigui per a  JUVENTUS CÒCTEL del qual destaquen els ingredients naturals que porta, la frescor del combinat i l’atractiu visual. El premi consta de 4 entrades per l’espectacle Rien à diré, cedides per la Fundació Pública Teatre de la Llotja.

2n classificat ha estat pel còctel VITAMINES DE CÍTRICS AMB ESPURNES DE TARDOR del que destaca la utilització de producte de temporada, l’equilibri en els ingredients i la originalitat i textura en la combinació. Aquest segon premi està premiat amb 4 entrades per l’espectacle Viatge al centre de la terra (segle XXI), també cedides per la Fundació Pública Teatre de la Llotja.Igualment, vol fer una menció especial als còctels:

MANGOSTAR per la utilització de fruites exòtiques, TERRORÍFIC BLOOD per ser terroríficament dolç, RYANELO SIS per la originalitat en la seva decoració, EL CLUB DE LOS PAJARITOS per la bona combinació en els ingredients i SOLO per ser la recepta més casolana.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida