Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Atenció a les persones en situació de pobresa extrema o sense llar Notícies Seminari de sensibilització sobre els drets humans i el treball agrícola

Seminari de sensibilització sobre els drets humans i el treball agrícola

La Xarxa d’Entitats Socials d’Atenció a les Necessitats Bàsiques ha organitzat el seminari per aquest dimecres, a la sala Jaume Magre

La Xarxa d’Entitats Socials d’Atenció a les Necessitats Bàsiques, de la qual forma part la Paeria, ha promogut el seminari de sensibilització sobre els drets humans i el treball agrícola, que tindrà lloc aquest dimecres, al matí, a la sala Jaume Magre (carrer del Bisbe Torres, 2). La sessió, oberta a tothom, està adreçada a patronals i empreses de treball temporal, sindicats, entitats del tercer sector social, administracions i altres agents interessats en aquest àmbit. Aquest seminari es fa en el marc del model de Gestió integral per a l’atenció a les persones temporeres de Lleida.

El llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració i Màster en Gestió de la Immigració, Paolo Leotti, impartirà la ponència de presentació de la “Guia Empreses agrícoles i drets Humans a Espanya”, realitzada en el marc del projecte CSR i THB, de responsabilitat social corporativa.

El tinent d’alcalde i regidor de les Polítiques per als Drets de les Persones, Xavier Rodamilans, farà la presentació de l’acte i donarà la benvinguda als participants i a continuació, la cap de la UT d’Inclusió, Alba Pirla, presentarà el ponent. El seminari començarà a les 12 h i es preveu que duri unes dues hores.

La guia, per conèixer i respectar els principis rectors de les Nacions Unides, ha estat finançada pel programa ISEC de la Comissió Europea, que té com a objectius la preservació i la lluita contra el crim.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida