Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Serveis adreçats a la infància i a les seves famílies Notícies Comencen les competicions esportives d’Educasport

Comencen les competicions esportives d’Educasport

Uns 250 infants i joves participen en aquest programa municipal, que promou la pràctica esportiva i la integració social dels infants. El projecte es fa a diferents barris de la ciutat i els entrenaments i les competicions culminen amb un torneig de cloenda

El projecte municipal Educasport ha iniciat les competicions esportives d’aquest curs 2017/18. Aquest divendres ha tingut lloc la primera competició al pati de l’escola Pràctiques II, amb la participació d’un centenar de joves (es va ajornar divendres passat per la pluja).

Educasport és una iniciativa de la Regidoria de Polítiques per als Drets de les Persones que pretén treballar, mitjançant la pràctica esportiva, l’adquisició d’hàbits i responsabilitats, la formació integral i la integració social dels infants i adolescents especialment d’aquells amb més dificultats socials.

Actualment hi participen uns 250 infants i joves, distribuïts en 17 grups, dels quals 7 equips pertanyen a joves entre 13 i 16 anys i els altres 10 estan formats per infants de 8 a 12 anys. Els nois i les noies fan entrenaments setmanals, que complementen amb competicions periòdiques entre els diferents equips dels barris. El programa acaba amb un torneig de cloenda.

El projecte es du a terme als barris de Democràcia, Centre Històric, Cappont, Pardinyes, Secà de Sant Pere, Balàfia, La Bordeta i Magraners.

Aquest projecte l’implementen professionals de l’àmbit social, educatiu i esportiu, i s’adreça a nois i noies de 8 a 16 anys, els quals treballen setmanalment les diferents tècniques esportives específiques pròpies de l’esport i, alhora, aprenen a coordinar la seva pròpia acció amb la dels altres, fomentant l’activitat física com a hàbit saludable.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida