Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Serveis adreçats a la infància i a les seves famílies Notícies Els centres oberts participen en l’Animac

Els centres oberts participen en l’Animac

El videoclip resultant del taller “Tod@s somos libres” s’estrenarà a la clausura de la mostra

La tinent d’alcalde i regidora de les Polítiques a favor de la Creativitat, la cultura i l’Educació i els Esports, Montse Parra, ha assistit a l’assaig general de “Tod@s somos Libres” realitzat al Teatre de la Llotja.

“Tod@s somos libres” és un taller organitzat per l’Animac, Mostra Internacional de Cine i Animació de Catalunya, organitzada per l’Ajuntament de Lleida i que ha comptat amb la participació d’una trentena d’adolescents lleidatans procedents del Centre Obert de Gairoles, el de Moreres i el d’El mercat.

El resultat del taller, que va finalitzar el 16 de gener, ha estat la realització d’un videoclip en el que la lletra actua com a story board i els mateixos joves han decidit com visualitzar les diferents estrofes i com traslladar-ho a la tècnica i el llenguatge visual del stop motion. Aquest videoclip s’estrenarà durant la cerimònia de clausura d’Animac, el proper diumenge.

La tinent d’alcalde Montse Parra ha destacat la tasca que realitza l’Animac a l’hora d’arribar a més públics i especialment la capacitat que té la mostra – per mitjà dels seus tallers - de fer que els adolescents treballin junts i s’impliquin en aquestes activitats que formen part del seu procés educatiu.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida