Esteu aquí: Inici Atenció social als barris Notícies Els 2.078 usuaris de la teleassistència de l’Ajuntament de Lleida reben des d’avui el nou servei

Els 2.078 usuaris de la teleassistència de l’Ajuntament de Lleida reben des d’avui el nou servei

Televida incorpora una unitat mòbil i potencia l’acompanyament i el seguiment de les persones grans

La nova adjudicatària del programa de teleassistència de l’Ajuntament de Lleida, Televida, ha començat avui a prestar el servei que s’adreça a persones grans que viuen soles o que tenen alguna dependència. La teleassistència arriba a 2.078 persones distribuïdes en 1.719 domicilis de la ciutat.

El tinent d’alcalde i regidor de Benestar Social i Ocupació, Josep Presseguer, ha explicat que l’adjudicació suposa un pas més des del punt de vista de la qualitat: “des d’avui mateix disposarem d’una unitat mòbil que s’encarregarà de fer tots els serveis i de donar una primera resposta a la gent que tingui algun problema i que accioni l’alarma del comandament”. Presseguer ha destacat la millora de la qualitat de vida que es derivarà d’aquesta ampliació del servei.

Televida, que té la seu al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari, potenciarà l’acompanyament als usuaris, amb més trucades per recordar visites mèdiques i els horaris de les medicacions. També es preveu instal•lar detectors en punts del domicili (la nevera o la porta d’entrada) que permetran verificar l’existència de moviments a la casa.

El 82 per cent dels usuaris de la teleassistència la ciutat de Lleida són majors de 80 anys, el 78 per cent són dones i el 92 per cent, viuen sols.


Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida