Esteu aquí: Inici Atenció social als barris Notícies Els infants i els joves del Secà de Sant Pere celebren la Diada de Sant Jordi

Els infants i els joves del Secà de Sant Pere celebren la Diada de Sant Jordi

La Taula d’Infància, Adolescència i Joventut del barri sortirà dimarts al carrer amb un conjunt d’activitats obertes a la ciutadania

La Taula d’Infància, Adolescència i Joventut del barri del Secà de Sant Pere celebrarà la diada de St Jordi al barri. Les diferents entitats del barri que formen part d’aquesta Taula han col·laborat en l’organtizació de diverses activitats, obertes als veïns del barri i a tota la ciutadania. Així, han preparat accions participatives en espais significatius del barri, com són la plaça Sant Pere, el Casal Social i la pista poliesportiva, des de primera hora del matí fins a la tarda (de 9h a 20h).

Es tracta d’una iniciativa que ha comptat amb el consens de les entitats i les institucions que configuren la Taula Territorial Infància ja que dóna l’oportunitat de compartir interessos i inquietuds amb tots els agents socials i professionals del barri vinculats amb el món de la infància i l’adolescència. Així, les entitats s’han implicat en l’organització d’aquesta diada fruit del seu interès per treballar plegats en una actuació dirigida als infants, als adolecsents i als joves del barri.

En aquesta línia, la Regidoria de Benestar Social i Ocupació de l’Ajuntament de Lleida, impulsora de la Xarxa de Taules d’Infància, adolescència en l’àmbit de la ciutat, valora la implicació de les Taules en la realització de propostes i iniciatives que donin cohesió a les entitats que treballen en un mateix marc territorial, així com també al territori en sí.

Les Taules d’Infància, adolescència són òrgans consultius que esdevenen espais de trobada i de treball de les diferents institucions i entitats dels barris de Lleida amb la finalitat de proposar i articular actuacions com aquesta de caràcter lúdic i educatiu amb la població infantil i les seves famílies .

Entitats organitzadores: Escoles Ginesta i Terres de Ponent, Institut Torre Vicens, Ajuntament de Lleida (Benestar Social i Ocupació, Joventut, Guàrdia Urbana), Down Lleida, Bàsquet Secà, Actua, Mossos d’Esquadra, AV Secà de Sant Pere i AMPES de diferents escoles i instituts.

 

 

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida