Esteu aquí: Inici Atenció social als barris Notícies L’Ajuntament de Lleida habilita espais per a persones amb discapacitat amb motiu de la Festa Major

L’Ajuntament de Lleida habilita espais per a persones amb discapacitat amb motiu de la Festa Major

L’Ajuntament de Lleida, a través de l’Àmbit de Serveis a les Persones i Ocupació, continua apostant per la supressió de barreres i la igualtat d’oportunitats per a tota la ciutadania fomentant la participació de les persones que pateixen discapacitats físiques en les activitats de la ciutat.

El pregó que donarà el tret de sortida a la Festa Major, que tindrà lloc el dia 10 de maig a les 20.00 hores, i també l’eucaristia en honor al patró Sant Anastasi, que tindrà lloc el dia 11 de maig a la Catedral, s’interpretaran en llengua de signes.

A més, la Paeria habilitarà un espai protegit destinat a persones amb cadira de rodes durant la Batalla de Flors, que estarà ubicat davant de l’esglèsia del Carme. També hi haurà espai per als acompanyants.

Per més informació sobre aquests actes i espais, les persones interessades es poden adreçar al telèfon de l’Àrea d’Atenció a Persones amb Discapacitats de l’Ajuntament de Lleida, que és el 973 700 621.


Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida