Esteu aquí: Inici Atenció social als barris Notícies Lleida ja té polsera solidària

Lleida ja té polsera solidària

Els diners recaptats en aquesta iniciativa, que neix de la FECOLL, aniran destinats a projectes de Càritas i Creu Roja de Lleida

Lleida compta a partir d’avui amb la polsera més solidària: una polsera de tela amb la silueta de la ciutat que destinarà els diners recaptats en la seva venda a diversos projectes de Creu Roja i de Càritas de Lleida. El tinent d’alcalde i regidor de Benestar Social, Josep Presseguer, el tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Rafael Peris, el president de la Fecoll, Xavi Pérez, la vicepresidenta de Creu Roja de Lleida, Dolors Curià, i el representant de Càritas, Josep Anton de la Fuente, han presentat aquest matí aquesta iniciativa solidària, que neix de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida -FECOLL.

Josep Presseguer ha animat la societat civil lleidatana a participar en aquesta iniciativa, atès que té un clar retorn a Lleida mitjançant els projectes solidaris que desenvolupen ambdues entitats socials a la ciutat. Per la seva banda, Rafael Peris ha felicitat la FECOLL, que aprofita el maig festiu i la seva repercussió per demostrar la solidaritat dels lleidatans i lleidatanes. Finalment, Xavier Pérez ha explicat que s’han fet 10.000 unitats de polseres, que es podran trobar a Turisme de Lleida, a la seu social de la FECOLL, i també al punt d’informació que s’instal·larà durant l’Aplec del Caragol.

Els diners recollits amb la venda de les polseres, que tenen un preu de 2 euros, aniran destinats a per diversos projectes concrets de Creu Roja i de Càritas Diocesana de Lleida. Creu Roja destinarà els diners recaptats a dos projectes relacionats amb la infància: el primer, al projecte dels casals d’estiu, que té l’objectiu d’oferir un espai de lleure i adquisició de valors per a infants de famílies lleidatanes amb pocs recursos i, el segon, al projecte de suport al tornar a l’escola, que pretén ajudar les famílies amb infants mitjançant beques de material escolar i vestuari esportiu. Per la seva banda, Càritas destinarà els recursos a pisos d’inclusió per acollir a persones i famílies amb risc d’exclusió social.


Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida