Usted está aquí: Inicio Servicios especializados Servicios dirigidos a la infancia y a sus familias noticies 1652 escolares participan en el programa "La Aventura de la Vida"

1652 escolares participan en el programa "La Aventura de la Vida"

Nuevo taller de higiene postural

1652 nens i nenes d’Educació Primària participen en “L’Aventura de la vida”, que du a terme la regidoria de Benestar Social. Es tracta d’un programa d’educació per a la salut i d’habilitats per a la vida i adreçat als alumnes de les escoles d’Educació Primària de Lleida. Aquest any participen 20 escoles de la ciutat amb un total de 1652 infants.

El programa Aventura de la vida està basat en dos eixos: les Habilitats per la Vida (respecte envers i mateix i els altres, gestió de les emocions , prendre decisions , afrontar els desafiament...) i els Hàbits Saludables (descans i activitat, alimentació, higiene, consum tabac...). L’Aventura de la vida és una acció àmplia, que s’ha anat consolidant al llarg del temps i que ha anat creixent integrant nous camps d’acció on poder desenvolupar els objectius educatius implícits.

Aquest curs s’incorpora una nova activitat que es realitza conjuntament amb la Secció Territorial de Lleida del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya . El “Taller Higiene postural” té com a finalitat millorar els hàbits posturals dels infants i famílies per tal de fomentar estils de vida saludables .

Els tallers, que es realitzaran en 13 escoles de la ciutat, proposen una metodologia pràctica i seran conduits per professionals especialitzats de la Secció Territorial de Lleida del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida
NextGeneration