Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Promoció de les persones grans Notícies Ball de Festa Major amb la Gent Gran de Lleida

Ball de Festa Major amb la Gent Gran de Lleida

L’alcalde Ros ha lliurat els premis del concurs de Tardes de Ball, així com de les competicions que s’han fet a les llars municipals de jubilats

La Gent Gran de la ciutat ha celebrat l’inici de la Festa Major de Lleida amb el tradicional ball organitzat al pavelló 3 del Camps Elisis. El paer en cap, Àngel Ros, ha saludat els assistents a la sessió d’avui, en què s’han donat a conèixer els guanyadors del concurs de Tardes de Ball. Els premis d’aquesta 24a edició han estat per a la parella formada per Josep Maria Aloy i Maria Befior, que han quedat en primera posició, i per a Ricard Guillén i Aurèlia Vidal i Juan Larios i Sofia Rivera, que han estat segons i tercers, respectivament. A més, s’ha aprofitat per lliurar els trofeus de les competicions que s’han fet a través de la Coordinador a les llars municipals de jubilats, entre d’altres, d’escacs, bitlles o petanca.

Ros ha desitjat un bon maig festiu al col·lectiu de la gent gran i els ha convidat a participar en les activitats del programa perquè gaudeixin de la festa. Alhora, ha agraït el dinamisme i la implicació que la gent gran mostra en les activitats que es promouen a la ciutat.

La tinent d’alcalde Montse Mínguez també ha assistit a la sessió de ball, juntament amb els regidors Rosa Maria Salmerón, José Luis Osorio i Joan Vilella i el president de la Coordinadora de jubilats, Josep Pueyo.

Les sessions s’han fet els dijous al River Cafè dels Camps Elisis, a les 17.30 h, amb entrada gratuïta. Tardes de Ball permet als assistents passar una bona estona alhora que es fa activitat física per mantenir-se en forma. Les sessions que formen el programa han estat animades de forma alternativa per les orquestres Frenesí, Glacé i Grup 43. Avui la sessió ha estat amenitzada per Grup 43. L’any passat, 3.400 persones van participar en aquesta activitat.

El cartell que enguany ha promogut les Tardes de Ball a la ciutat és obra de Zoraida Grande Farelo, guanyadora del concurs que es fa amb els alumnes de Gràfica Publicitària de l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol.


Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida