Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Promoció de les persones grans Notícies Cinefòrum de l’Àrea de la Gent Gran a les llars del Pilar i la Mariola

Cinefòrum de l’Àrea de la Gent Gran a les llars del Pilar i la Mariola

L’activitat és fruit del conveni entre l’Ajuntament de Lleida i la Fundació la Caixa

L’Àrea de la Gent Gran de la Regidoria de Polítiques per als Drets Socials de l’Ajuntament de Lleida i la Fundació la Caixa organitzen els pròxims dies dues sessions de cinefòrum en sengles llars de la ciutat, concretament a la del Pilar, el 8 de novembre, i la Mariola, el 15 del mateix mes.

En aquesta ocasió, es visionarà la pel·lícula ‘Bailando la vida’, de Richard Loncraine. Una comèdia dramàtica del 2017, protagonitzada per Imelda Saunton, Timothy Spall, Celia Imrie, David Haymean, John Sessions, Joana Lumley i Indra Ové.

Aquest cicle de cinefòrum, fruit del conveni entre la Paeria i la Fundació la Caixa, té com a finalitat abordar temes actuals, tot visionant pel·lícules de qualitat sobre temes actuals, entre els quals destaquen els de caràcter social i humà. Es vol induir a la reflexió i fomentar les trobades, la comunicació, l’intercanvi d’opinions i el diàleg de les persones que hi participin.

L’entrada és lliure i gratuïta.

L’argument de ‘Bailando la vida’ ens presenta a Sandra Abbott, una dona de classe mitjana, a punt de jubilar-se. Després de 40 anys de matrimoni, descobreix que el seu marit té una aventura amb la seva millor amiga i per això decideix anar-se'n amb la seva germana bohèmia, Bif, que viu en una zona obrera d’una gran ciutat. Sandra necessita reorganitzar la seva vida i es deixa arrossegar per l’esperit vitalista de la seva germana, que la convenç per assistir a unes classes de ball, on coneixerà persones noves.

L’hora d’inici del cinefòrum, el dia 8 de novembre, a la llar del Pilar (carrer Tamarit de Llitera, 6), i el 15 del mateix mes, a la llar de la Mariola (carrer Artur Mor, 1), serà a les 5 de la tarda.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida