Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Promoció de les persones grans Notícies Concert d’homenatge a la Gent Gran a l’Auditori Municipal Enric Granados

Concert d’homenatge a la Gent Gran a l’Auditori Municipal Enric Granados

L’alcalde Ros ha remarcat la vitalitat d’aquest col·lectiu a la ciutat i els ha animat a participar en les activitats que la Paeria ha preparat en el Mes de la Gent Gran, centrades en l’envelliment actiu i saludable

L’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida ha acollit aquesta tarda el concert per homenatjar la gent gran de la ciutat, que ha organitzat la Paeria el marc del Mes de la Gent Gran. El paer en cap, Àngel Ros, acompanyat del tinent d’alcalde Xavier Rodamilans, ha remarcat la vitalitat d’aquest col·lectiu a la ciutat, que pren part activament de l’oferta cultural, social i educativa. Ros els ha animat a participar en el programa d’activitats que l’Àrea de Gent Gran de la Regidoria de les Polítiques per als Drets de les Persones ha preparat per aquest mes d’octubre, que ha començat aquesta setmana i que culminarà el dia 25 amb la convocatòria del Consell Municipal de la Gent Gran.

El concert ha anat a càrrec del quartet de Pols i Pua Terres de Ponent. La regidora Rosa Maria Salmerón hi ha assistit, així com els representants de les diverses llars municipals i de la coordinadora de Jubilats.

El Mes de la Gent Gran, que commemora el Dia Internacional l’1 d’octubre, té com a eix conductor la promoció de l’envelliment actiu i saludable de les persones més grans. Entre altres activitats, demà el Saló de Sessions de la Paeria acollirà la presentació de l’estudi “Les persones grans a Lleida: benestar i qualitat de vida” de la Càtedra d’Innovació Social de la Universitat de Lleida.

S’ha de recordar que la Paeria és membre de la Xarxa Ciutats Amigables de la Gent Gran. Al juliol el ple municipal va aprovar sol·licitar l’adhesió a aquesta xarxa mundial, que en una primera fase implica el diagnòstic de la participació de la gent gran de la ciutat mitjançant el treball de grups focals. A partir d’aquí, se’n deriva la redacció d’un pla de gent gran que, un cop aprovat per l’OMS, s’ha d’implementar en un termini de 5 anys.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida