Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Promoció de les persones grans Notícies El casal d’estiu “Junts a la Llar de Jubilats” fomenta les activitats d’oci i educatives entre avis i néts

El casal d’estiu “Junts a la Llar de Jubilats” fomenta les activitats d’oci i educatives entre avis i néts

Organitzada per l’Ajuntament de Lleida amb la col·laboració de la Creu Roja, la iniciativa es farà a les llars de Bonaire i Democràcia perquè grans i petits gaudeixin i comparteixin dies de joc

Les llars de jubilats de Bonaire i de Democràcia acolliran al mes de setembre el casal infantil d’estiu “Junts a la llar de jubilats”, organitzat per la Paeria, amb la col·laboració de la Creu Roja de Lleida. L’activitat s’ha plantejat perquè els avis i les àvies puguin gaudir i compatir dies de joc amb els seus néts i nétes, a més de permetre que els pares dels infants puguin conciliar la seva vida laboral i familiar sense causar una sobrecàrrega als avis.

La iniciativa va dirigida als àvies i les àvies que volen passar una bona estona gaudint d’activitats amb els seus néts i nétes, d’entre 4 i 11 anys. Les activitats estan vinculades a les arts plàstiques i els jocs tradicionals.

El casal es farà del 5 al 9 de setembre, a les dues llars, de 10.30 h a 12 h. Es compta amb la col·laboració de 4 voluntaris per a la realització i l’acompanyament de les activitats que s’ofereixen. Es tracta d’una activitat gratuïta i cal inscripció prèvia, ja que les places són limitades. S’ha de fer presencialment a l’Àrea de Promoció de la Gen t Gran, a la Rambla de Ferran, 13, planta baixa, de 10.30 h a 13 h. o per correu electrònic a gentgran@paeria.es.

Per a més informació, a la mateixa Àrea de Promoció de la Gent Gran, de la Regidoria de les Polítiques per als Drets de les Persones, o al Tel. 973 700 349.


Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida