Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Promoció de les persones grans Notícies El Centre de Dia de Santa Clara es posarà en marxa amb 20 places concertades

El Centre de Dia de Santa Clara es posarà en marxa amb 20 places concertades

La Comissió Informativa de les Polítiques de Drets i Serveis a les Persones ha informat del conveni amb la Generalitat sobre aquestes 20 places i les 20 concertades al Centre de Dia de Magraners. La comissió també ha exposat els 17.615 euros d’ajuts a famílies de la ciutat o de les accions promogudes en Responsabilitat Social i en integració laboral de persones amb discapacitat

La Comissió Informativa de les Polítiques de Drets i Serveis a les Persones, per a la Política Cultural, de l’Educció, Esports i de la Participació ha informat aquest dimecres de l’aprovació del conveni entre la Paeria i la Generalitat de Catalunya sobre les 20 places concertades amb què es posarà en marxa el Centre de Dia ubicat a l’antic convent de Santa Clara i de la pròrroga per a les 20 places del Centre de Dia de Magraners.

Igualment, el tinent d’alcalde Xavier Rodamilans, com a president de la comissió, ha donat compte dels ajuts econòmics que s’atorguen cada mes a famílies de la ciutat, que en aquesta ocasió són per un import de 17.614,49 euros. Durant la sessió, també ha exposat algunes de les accions promogudes per la Paeria en relació a la Responsabilitat Social, amb una jornada específica a la Fira de Municipàlia, i en integració laboral de persones amb discapacitat, amb un conveni amb la Fundació Mapfre i Down Lleida.

En l’ordre del dia de la comissió s’ha inclòs la ratificació del conveni amb la Fundació Bancària La Caixa per afavorir el desenvolupament d’activitats culturals i socials aquest 2017. A més, s’han presentat diversos expedients sobre les justificacions de subvencions atorgades en les àrees de benestar social, salut públic, esports, joventut o participació ciutadana, entre altres, així com a diverses entitats de la ciutat.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida