Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Promoció de les persones grans Notícies El projecte “Vida en Companyia” treballa en pro de les persones grans de Lleida

El projecte “Vida en Companyia” treballa en pro de les persones grans de Lleida

Aquest dilluns s’ha fet una jornada tècnica sobre “Soledat i Gent Gran” per reflexionar sobre l’afectació en la salut i el benestar d’aquest col·lectiu. El projecte està impulsat per l’Obra Social La Caixa i els Amics de la Gent Gran, amb la col·laboració de la Paeria

El projecte “Vida en Companyia” ha estat presentat aquest dilluns a Lleida amb una jornada tècnica, que ha portat per títol “Soledat i Gent Gran”. L’objectiu ha estat reflexionar sobre el que significar la soledat no desitjada en aquest col·lectiu i els efectes que pot tenir en el seu dia a dia, en la salut i el benestar emocional. El projecte s’ha impulsat en el marc del Programa de Gent Gran de l’Obra Social “la Caixa”, conjuntament amb els Amics de la Gent Gran i amb la col·laboració de l’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament de Lleida.

La jornada, que s’ha fet a CaixaForum Lleida, ha inclòs un cinefòrum amb la projecció de la pel·lícula “El verano de sus vides”.

El projecte pretén sumar esforços per donar una resposta conjunta i més efectiva a les situacions de vulnerabilitat de les persones grans, amb especial atenció a les persones grans en situació de soledat no desitjada.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida