Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Promoció de les persones grans Notícies Exposició dels cartells dels 25 anys de Tardes de Ball

Exposició dels cartells dels 25 anys de Tardes de Ball

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha destacat la implicació de l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol en aquesta iniciativa, que, a més, acull la mostra, i ha subratllat la component artística i humana, ja que és “una contribució de la gent jove a la gent gran”

La iniciativa Tardes de Ball compleix 25 anys i per celebrar-ho ha organitzat una exposició retrospectiva dels cartells que han anunciat aquesta activitat durant aquests anys. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat de la tinent d’alcalde Montse Parra, i de la directora de l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol, ha participat en l’acte d’oberta de la mostra, que ha promogut la Coordinadora de jubilats i Pensionistes de Lleida i Comarques, presidida per Dolors Arderiu.

L’alcalde ha destacat la implicació de l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol en aquesta iniciativa, que ha comptat amb la seva col·laboració des de l’inici i que acull la mostra de cartells. El paer en cap ha celebrat el quart de segle de l’activitat, en el qual s’hi participa activament i ha subratllat aquesta exposició, en què es recull la component artística i humana que aporten els alumnes de l’Escola d’Art Municipal, ja que s’hi pot veure “una contribució de la gent jove a la gent gran”.

Tardes de Ball s’ha anunciat amb un cartell i un díptic que es tria entre les propostes elaborades pels alumnes de 2n curs de Gràfica Publicitària de l’Escola (el concurs té un premi econòmic). La director del centre, Marta Pallarès, ha agraït la confiança en aquests 25 anys de la Regidoria de Polítiques per als Drets de les Persones i ha afirmat que la convocatòria és un repte important per als alumnes i que els suposa un bon exercici i experiència. Alhora, ha remarcat el treball que fa el professorat.

Dolors Arderiu ha parlat de l’evolució de Tardes de Ball, que van començar al Casino, després al River i ara a la Llotja. La presidenta de la Coordinadora ha convidat la ciutadania a participar-hi i ha animat la gent gran a seguir sent part activa de la ciutat. Arderiu ha posat en valor la tasca feta per el seu antecessor, Josep Pueyo, qui ha donat continuïtat a l’activitat, entre altres.

L’exposició es pot visitar al hall de l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol fins al 3 de novembre.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida