Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Promoció de les persones grans Notícies Homenatge a la gent gran a Jaume I i Magraners

Homenatge a la gent gran a Jaume I i Magraners

El regidor del Centre Històric, Fèlix Larrosa, presideix els actes acompanyat per les juntes de l’associació veïnal

El tinent d’alcalde Fèlix Larrosa, com a regidor del Centre Històric i Magraners, ha presidit aquesta tarda sengles homenatges a la gent gran d’aquests dos barris.

El primer ha estat a l’Associació de Veïns de Jaume I, on s’ha fet el reconeixement a la gent gran, personificat enguany en cinc veïns i veïnes del barri i alhora socis de l’entitat veïnal: El matrimoni, Marisol Garrofé Cornellana i Ramon López Mir, i els veïns Lluïsa Susagna Aguilar, M. Àngels Menéndez Font i Francisco Pérez Ortís

L’acte, que s’escau en la commemoració del XXX aniversari de l’entitat veïnal, ha estat presidit pel regidor del barri Fèlix Larrosa, acompanyat per altres regidors de la Paeria i el president de l’entitat Jaume Millas i la seva junta directiva.

Tots ells han destacat la importància que té per un barri com Jaume I, amb gent molt gran, homenatjar-los i reconèixer l’esforç i treball de les veïnes i veïns més grans, significant així que per l’entitat veïnal, pel barri antic i per la Ciutat de Lleida, el més important són les persones.

Els homenatjats han rebut una placa commemorativa i tot seguit s’ha celebrat un berenar de germanor, al finalitzar el qual tots els assistents han estat obsequiats amb flors i llibres, tot commemorant alhora la festa de Sant Jordi i el dia del Llibre i de la Rosa.

Un cop acabat l’acte, el tinent d’alcalde s’ha desplaçat a Magraners per retre homenatge a la gent gran del barri i per participar en el berenar de Festa Major, actes que s’han fet en el Poliesportiu del barri.


Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida