Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Promoció de les persones grans Notícies L’alcalde Àngel Ros assisteix a la trobada del Voluntariat i a la celebració del Dia Mundial de l’Alzheimer

L’alcalde Àngel Ros assisteix a la trobada del Voluntariat i a la celebració del Dia Mundial de l’Alzheimer

El centre Cívic de la Mariola ha acollit la festa que ha comptat amb actuacions musicals dels usuaris i de la Coral de l’Associació “La Rosa”, demostració de garrotín i berenar de germanor

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha assistit aquesta tarda a la trobada del Voluntariat i a la celebració del Dia Mundial de l’Alzheimer que s’ha dut a terme al centre cívic de la Mariola. Aquesta festa, que ha comptat amb actuacions musicals dels usuaris i de la Coral de l’Associació “La Rosa, demostració de garrotín i un berenar de germanor, ha servit com a cloenda a tot un seguit d’actes que s’han realitzat en els darrers dies coincidint amb la celebració del Dia Mundial de l’Alzheimer, declarat el 21 de setembre per l’Organització Mundial de la Salut.

Lleida s’ha sumat un any més a aquesta celebració, que ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Lleida en aquesta iniciativa, organitzada per l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Lleida, l’Afall. L’objectiu d’aquesta celebració és donar a conèixer i informar sobre aquesta malaltia i al problemàtica que comporta. Enguany, les activitats han girat a l’entorn del lema “El valor del cuidador”, per avançar i obtenir un pla estratègic d’Alzheimer, participatiu i integral, que permeti abordar la malaltia en la seva dimensió social i institucional.

Durant el decurs de la celebració s'ha presentat també un calendari solidari dels Mossos d’Esquadra, dedicat a les persones que pateixen aquesta malaltia.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida