Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Promoció de les persones grans Notícies La Gent Gran de Lleida gaudeix del tradicional Ball de la Festa Major

La Gent Gran de Lleida gaudeix del tradicional Ball de la Festa Major

L’alcalde Ros ha agraït la tasca desenvolupada durant 30 anys pel president de la Coordinadora de Jubilats, Josep Pueyo, que ha anunciat que deixa el càrrec

Els aficionats al ball i, en especial, la gent gran de la ciutat ja han sortit aquest dimarts a gaudir del programa festiu amb el tradicional Ball de Festa Major, que s’ha fet al pavelló 3 dels Camps Elisis. El paer en cap, Àngel Ros, acompanyat de la regidora Sara Mestres i del president de la Coordinadora de Jubilats, Josep Pueyo, ha saludat els i les balladores i els ha convidat a passar una bona festa, gaudint de l’ambient i de la varietat d’activitats organitzades per a tots els gustos i edats. Alhora, el paer en cap ha agraït la tasca desenvolupada durant 30 anys per Pueyo que avui ha anunciat que deixa el càrrec i qui ha desitjat tots els encerts a les persones que prenguin el seu relleu.

L’alcalde Ros també ha remarcat la vitalitat i el dinamisme que caracteritza el col·lectiu de persones grans de la ciutat i ha valorat la seva participació en les propostes que es fan durant l’any a les llars i a la ciutat. La sessió de ball, d’entrada lliure i gratuïta, ha estat amenitzada per l’orquestra Quartz. El Ball de Festa Major promou passar una bona estona alhora que es fomenta  l’activitat física i mantenir-se en forma. Com és habitual, la Coordinadora de Jubilats de les diferents llars de la ciutat aprofita per fer el lliurament de trofeus de les competicions que s’ha fet durant la temporada (bitlles, parxís, petanca, etc.).

Al Ball de la Festa Major també hi ha assistit el tinent d’alcalde Fèlix Larrosa i els regidors Marta Gispert, José María Córdoba i Joan Vilella.

Enguany l’activitat Tardes de Ball se celebrarà a l’octubre, dins els actes que s’organitzen en el marc del Dia Internacional de la Gent Gran. La proposta arriba a la 25a edició i amb motiu d’aquest aniversari farà una exposició retrospectiva dels cartells que han guanyat el concurs Tardes de Ball.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida