Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Promoció de les persones grans Notícies La Paeria commemora el Dia Internacional de la Gent Gran amb un concert a l’Auditori Municipal

La Paeria commemora el Dia Internacional de la Gent Gran amb un concert a l’Auditori Municipal

L’alcalde, Àngel Ros, ha convidat els assistents a gaudir de les activitats d’aquest mes d’octubre, dedicat a la Gent Gran, amb activitats teatrals, musicals, de ball i de promoció salut

L’Ajuntament de Lleida ha commemorat aquest dilluns el Dia Internacional de la Gent Gran amb un concert d’havaneres a l’Auditori Municipal Enric Granados. El concert és una de les activitats programades aquest mes d’octubre, que la Paeria ha dedicat a aquest col·lectiu. El paer en cap, Àngel Ros, ha convidat els assistents a gaudir de les propostes variades que s’han preparat, com teatre, ball, música i foment de la salut. El concert d’avui ha anat a càrrec del grup “Mai és tard”, format per persones grans i que ha estat gratuït.

Lleida és Ciutat Amiga de la Gent Gran i treballa en aquesta direcció per fomentar un envelliment actiu i saludable i fer de la ciutat un entorn amable amb aquest col·lectiu. La celebració del mes de la Gent Gran preveu diverses activitats:

-El dia 4: “+ Love”, un projecte educatiu sobre afectivitat i sexualitat adreçat a les persones grans que s’ha dut a terme en el marc del conveni de col·laboració subscrit entre l’Ajuntament i la Fundació Bancària “ la Caixa “ en el qual col·labora la Universitat de Lleida i l’Aula Municipal de Teatre.

-Demà dimecres, xerrada informativa sobre accidents a la llar i seguretat viària, en col·laboració amb la Fundació Agrupació, el dimarts 3, a les 17 h, a la sala Jaume Magre.

-Tardes de Ball: amb sessió els dies 5, 11, 19 i 26 d’octubre a les 17 hores. Com a novetat , tenen lloc a l’octubre i a la Llotja. A més, enguany es farà una exposició retrospectiva pels 25 anys del projecte amb els cartells de cada edició. L’exposició es podrà visitar del 20 d’octubre al 3 de novembre al hall de l’Escola Municipal d’Art Leandre Cristofol.

-El dia 20, “Entre versos y Marsillach”, obra de teatre de la companyia teatral de Blanca Marsillach en què hi participen persones grans dels grups d’activitats que fa la Fundació “la Caixa” a les llars municipals dins del conveni de col·laboració subscrit per les dues entitats. L’organitza la Fundació amb la col·laboració de l’Ajuntament.

-Els dies 16 i 24 d’octubre, a les 17.30 h, i el 18, a les 20.130 h, hi hauran visites guiades al backstage de la Llotja per conèixer el que no es veu: l’escenari, els camerinos, etc.

-El Consell Municipal de les Persones Grans es reunirà el dia 20 d’octubre, a l’Escola Municipal d’Art Leandre Cristòfol, celebrant així la reunió anual d’aquest òrgan de participació.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida