Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Promoció de les persones grans Notícies La Paeria iniciarà el procés de licitació de les places del Centre de Dia de Santa Clara

La Paeria iniciarà el procés de licitació de les places del Centre de Dia de Santa Clara

L’equip de govern demana a la Generalitat concertar 30 places en aquest centre en un document que passarà pel pròxim ple, amb la intenció de posar-lo en marxa la propera tardor. També sol·licita 30 places per al centre de Magraners

L’Ajuntament de Lleida iniciarà properament el procés de licitació de les places del Centre de Dia de l’antic convent de Santa Clara, ubicat al Centre Històric, amb la previsió de poder iniciar l’activitat al centre al voltant del mes d’octubre. L’equip de govern està redactant el document que passarà pel Ple d’aquest març en què determina demanar a la Generalitat un nou conveni de places concertades per al 2018, donat que l’acord vigent finalitza i s’ha de renovar. En concret, la Paeria demana, per procés administratiu, 30 places per al Centre de Dia de Santa Clara i 30 més per al centre de Magraners.

En la Comissió Informativa de les Polítiques de Drets i Serves a les Persones, per a la Política Cultural, de l’Educació, Esports i de la Participació, celebrada aquest divendres, el tinent d’alcalde Xavier Rodamilans ha explicat quines són les previsions i els tràmits que ha fet l’Ajuntament, i els contactes que s’han establert amb la Generalitat al respecte.

El rehabilitat Convent i Jardins de Santa Clara està destinat a usos socials i culturals i actualment és la seu de tres entitats culturals de la ciutat: l’Escola de Música del Sícoris, la coral Shalom i els Castellers de Lleida. Els antics horts s’han adequat com a plaça i espai d’ús públic, obert a la ciutadania. El Centre de Dia està pendent de posar-se en funcionament un cop s’hagin confirmat les places concertades amb la Generalitat i es resolgui el procés de licitació.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida