Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Promoció de les persones grans Notícies Les corals de les llars de jubilats de Lleida acomiaden el curs actuant per primera vegada a la Llotja

Les corals de les llars de jubilats de Lleida acomiaden el curs actuant per primera vegada a la Llotja

L’alcalde de Lleida ha destacat la vitalitat del col·lectiu de gent gran de la ciutat i els ha encoratjat a seguir sent actius amb les activitats que la Paeria organitza durant tot l’any

La Llotja ha estat, per primer any, l’escenari del concert de les corals de les llars de jubilats de Lleida. El paer en cap, Àngel Ros, acompanyat pel tinent d’alcalde i regidor de Polítiques per als Drets de les Persones, Xavier Rodamilans, ha assistit a la cita musical, que s’organitza per cloure l’activitat d’aquest curs. Ros ha ressaltat la vitalitat del col·lectiu de gent gran i com contribueixen a la cultura i l’art de la ciutat, amb el conjunt d’activitats que fan durant l’any, sent el cant coral un exemple. Aquest concert és un reconeixement al treball que fan durant el curs, tant als cantaires com als directors, així com per l’esforç i atenció que hi dediquen. L’alcalde ha desitjat que la gent gran de la ciutat gaudeixi del mes de maig festiu que omple Lleida d’activitats culturals, socials i festives.

El concert ha comptat amb la participació de la Banda Municipal, dirigida per Amadeu Urrea, que ha acompanyat les 9 corals de les llars de jubilats de Lleida, amb uns 250 cantaires en total: coral Veus Amigues del Secà de Sant Pere, Coral La Rosa de l’Afall, Coral El Pilar, Coral La Coloma de l’Esplai Balàfia, Coral Sant Anastasi, Coral Llar Santa Teresina, Coral Gra de Blat, Coral Veus de Ponent i Coral de Bonaire. S’ha de destacar la participació de la Coral La Rosa, de l’entitat Afall, que s’emmarca dins d’un projecte de treball de reminiscència i de memòria de les persones que assisteixen als tallers de l’entitat. Enguany, la coral convidada ha estat la “Coral Units pel Cant”, integrada per professors jubilats, que s’ha sumat a la celebració.

Després de les intervencions individuals, tots els cors, juntament amb la Banda Municipal de Lleida, han conclòs l’audició amb un cant conjunt sobre l’escenari.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida