Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Promoció de les persones grans Notícies Les entitats de dones i les llars de jubilats celebren Sant Jordi a la Paeria

Les entitats de dones i les llars de jubilats celebren Sant Jordi a la Paeria

L’alcalde Ros ha destacat la riquesa de la societat civil lleidatana i ha desitjat una bona jornada festiva, que demà omplirà els carrers de la ciutat amb les roses i els llibres

L’Ajuntament de Lleida ha organitzat la tradicional recepció a les vocalies de dones i les llars de jubilats de la ciutat amb motiu de la Diada de Sant Jordi. El paer en cap, Àngel Ros, ha agraït el treball i el temps que la societat civil lleidatana dedica de manera altruista, fet que mostra la seva riquesa. L’alcalde ha desitjat una bona jornada de sant Jordi, patró de Catalunya. La Paeria, seguint amb la tradició, ha fet la recepció al Saló de Sessions amb un centenar d’assistents, dels col·lectius de dones i de les llars de jubilats.

El tinent d’alcalde i regidor de les Polítiques per als Drets de les Persones, Xavier Rodamilans; tinent d’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Joan Gómez, juntament amb els regidors Marta Gispert i Carles Vega, han felicitat la diada, que demà omplirà els carrers de la ciutat de roses i llibres, protagonistes de la festa.

Lleida compta amb 65 entitats de dones, de les quals 36 formen part del Consell Municipal de les Dones. Pel que fa a les llars de jubilats, hi ha 17 llars i esplais municipals amb uns 9.000 socis.


Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida