Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Promoció de les persones grans Notícies Les Llars municipals de jubilats de Lleida exposen "Felicitat i persones grans"

Les Llars municipals de jubilats de Lleida exposen "Felicitat i persones grans"

La mostra ha sorgit de la Càtedra d'Innovació Social de la UdL, conveniada amb la Paeria, i recull les respostes i les reflexions de persones majors de 65 anys sobre la felicitat. Es pot visitar fins diumenge a la Llar d'El Pilar i cada setmana estarà exposada en una llar diferent de la ciutat

Les Llars municipals de jubilats de Lleida acolliran fins al mes de maig l'exposició "Felicitat i persones grans", una mostra que recull les respostes i les reflexions sobre la felicitat d'un grup de persones de majors de 65 anys. La pregunta que han respost els participants ha estat "Què us fa feliç?" i el resultat s'ha presentat en aquesta proposta artística.

L'exposició es pot veure fins aquest diumenge a la llar d'El Pilar i la pròxima setmana agafarà el relleu la de Bonaire. "Felicitat i persones grans" serà itinerant i recorrerà els diferents espais per quedar-s'hi una setmana: Santa Teresina (14/03 està dues setmanes), Ereta (29/03), Mariola (04/04), Democràcia (11/04), Santa Cecília (18/04), Bordeta (25/04), Magraners (02/05), Secà de Sant Pere (09/05), Pardinyes (16/05) i Sucs (23/05).

La iniciativa ha sorgit de la Càtedra d'Innovació Social de la Universitat de Lleida, conveniada amb l'Ajuntament de Lleida, que està fent recerca científica sobre la felicitat i la psicologia positiva. La psicologia positiva treballa i dóna suport al potencial i les fortaleses de les persones, per augmentar el seu estat de benestar i el seu grau de felicitat.


Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida