Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Promoció de les persones grans Notícies Les Tardes de Ball celebren els seus 25 anys

Les Tardes de Ball celebren els seus 25 anys

Enguany incorporen novetats ja que tenen lloc al mes d’octubre, enlloc de l’abril, i a la Llotja. El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafael Peris, assisteix a la sessió inaugural

Les Tardes de Ball han iniciat aquest dijous una nova edició celebrant els seus 25 anys i amb la incorporació de diverses novetats ja que enguany tenen lloc al mes d’octubre –enlloc de l’abril-, i a la Llotja. El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafael Peris, acompanyat de la presidenta de la Coordinadora de Jubilats de Lleida, Dolors Arderiu, ha assistit a la sessió inaugural en què ha donat la benvinguda als i les participants als quals ha animat a omplir la pista, sent un lloc de trobada i per compartir.

Les Tardes de Ball, un programa que permet passar una bona estona alhora que es fa activitat física per mantenir-se en forma,han arrancat avui, a les 17.00 hores, però la resta de les sessions tindran lloc els dies 11, 19 i 26 del mateix mes, a partir de les 17.30, i l’entrada és gratuïta. A més, per celebrar el 25è aniversari de l’activitat s’ha programat una exposició amb els cartells de cada edició que podrà veure’s a l’Escola d’Art Leandre Cristòfol entre el 20 d’octubre i el 3 de novembre.

S’ha de recordar que el cartell que promou les Tardes de Ball a la ciutat es fa per mitjà d’un concurs amb els alumnes de Gràfica Publicitària de l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol. Jordi Belilles, alumnes de 2n curs, és el guanyador de la imatge escollida per a la 25a edició, tant del cartell com dels díptics informatius.

L’Ajuntament de Lleida celebra a l’octubre el mes de la Gent Gran, coincidint amb la commemoració del Dia Mundial de la Gent Gran, el dia 1, declarat per l’Assemblea General de Nacions Unides, en què es faran diverses activitats, a més de les Tardes de Ball.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida