Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Promoció de les persones grans Notícies Nova edició de les Tardes de Ball al River Cafè dels Camps Elisis

Nova edició de les Tardes de Ball al River Cafè dels Camps Elisis

L’alcalde de Lleida ha convidat el col·lectiu de la gent gran i les persones que els agrada ballar a participar en aquest programa, que dóna l’entrada a la primavera i que és la primera activitat de les Festa Major de Lleida

Les Tardes de Ball han iniciat avui una nova edició en un escenari emblemàtic de la ciutat com són els Camps Elisis, a l’espai del River Cafè. El paer en cap, Àngel Ros, ha assistit a la primera sessió del cicle i ha convidat el col·lectiu de la gent gran i les persones que els agrada ballar a participar en aquesta activitat, que dóna l’entrada a la primavera i obre la Festa Major de Lleida. De fer, Ros ha afirmat que “la Festa Major comença amb la gent gran” i que té en mes de maig la seva màxima expressió, amb la Fira de Titelles, la Festa Major, la Festa de Moros i Cristians i l’Aplec del Caragol.

La Coordinadora de Jubilats de Lleida ha estat present l’obertura de les Tardes de Ball, amb el seu president Josep Pueyo, qui ha animat els assistents a omplir la pista, sent un lloc de trobada i per compartir.

Les Tardes de Ball, que ja arriben a la 24a edició, és un programa que permet passar una bona estona alhora que es fa activitat física per mantenir-se en forma. Les sessions que formen el programa seran animades de forma alternativa per les orquestres Frenesí, Glacé i Grup 43, sent aquesta última la que avui ha iniciat les sessions. Es fan els dijous, a les 17.30 i l’entrada és gratuïta. Així, el programa inclou ball els dies 7, 14, 21 i 28 d’abril. En l’última sessió hi haurà concurs de ball. La parella guanyadora es donarà a conèixer en el Ball de Festa Major de la Gent Gran, que es farà el dia 5 de maig, a les 17 h, al pavelló 3 de Fira de Lleida.

En l’edició passada, 11 parelles van participar en el concurs. Joan Raidó i Carmen Larroya i Enric Marco i Pepita Pedra van ser les guanyadores. L’any passat, les sessions al Rifer Cafè van comptar amb la participació d’unes 3.400 persones en les diverses sessions que es van fer.

S’ha de recordar que el cartell que promou les Tardes de Ball a la ciutat es fa per mitjà d’un concurs amb els alumnes de Gràfica Publicitària de l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol. Zoraida Grande Farelo és la guanyadora de la imatge escollida per a la 24a edició, tant del cartell com dels díptics informatius. Com a premi, s’ha emportat 600 euros.


Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida