Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Promoció de les persones grans Notícies Raimat ret homenatge a la Gent Gran

Raimat ret homenatge a la Gent Gran

El tinent d’alcalde Fèlix Larrosa felicita els cinc veïns que han rebut el reconeixement i assenyala que només gràcies a la seva experiència i l’impuls de la gent jove els pobles poden progressar

L’homenatge a la gent gran ha estat un dels actes més emotius de la Festa Major de Raimat, que ha tingut lloc aquest migdia al Poliesportiu de les Piscines Municipals, al qual ha assistit el tinent d’alcalde Fèlix Larrosa, així com la regidora Marta Gispert i la presidenta del Consell Comarcal del Segrià, María José Invernón.

Cinc veïns de Raimat –Felisa Sampietro, Cayetana Urrutia, Evaristo Mayorga, Ascensión Vela i Josefina Emerit Besnal- han estat els homenatjats en complir el 80 aniversari. L’acte s’ha iniciat amb la benvinguda del Grup de Tambors i Bombos de Raimat, que han donat pas a les paraules de l’alcaldessa de l’Entitat Municipal Descentralitzada, Eva Horcajada, i de la presidenta de l’Associació de Veïns, Montse Plana, que ha estat qui se n’ha fet càrrec de l’organització de l’esdeveniment.

El tinent d’alcalde Larrosa ha felicitat els homenatjats durant el seu parlament i ha assenyalat la seva experiència com una escola de vida, que es transmet als fills. “Amb la vostra experiència i l’impuls de la gent jove és com els pobles poden progressar”, ha dit, alhora que ha remarcat la saviesa, el treball i la constància com a elements a heretar per les noves generacions.

Els actes de la Festa Major de Raimat continuaran al llarg de la tarda amb el campionat de botifarra i la gran Escala en Hi-Fi, per cloure’s al vespre amb l’espectacle de músic i foc a càrrec dels Dimonis dels Trons.


Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida