Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Promoció de les persones grans Notícies Sis de cada 10 lleidatans de més de 65 anys disposen de la targeta T-Temps

Sis de cada 10 lleidatans de més de 65 anys disposen de la targeta T-Temps

AUTOBUSOS En tan sols un any, 15.647 ciutadans s'han acollit a aquest servei de la Paeria que permet viatjar gratuïtament i de forma il·limitada amb la xarxa d'Autobusos de Lleida a qui ha complert aquesta edad

 

Sis de cada deu lleidatans i lleidatanes de més de 65 anys són usuaris de la targeta T-Temps, que permet viatjar gratuïtament i de manera il·limitada amb la xarxa de busos urbans a totes les persones empadronades a la ciutat, que hagin complert aquesta edat, segons dades facilitades per Autobusos de Lleida.

 

En només un any de funcionament, la T-Temps va començar-se a tramitar el 2 de gener del 2015, s’han expedit 15.647 targetes, sobre un cens potencial de 23.000 ciutadans, tot un èxit com destaca l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, el qual assenyala que la política de la Paeria seguirà en la línia d’estendre serveis públics amb criteris de gratuïtat fins allà on ho permetin els sistemes financers del consistori. Tall de veu A. Ros

 

Les targetes T-Temps han tingut una gran acceptació des que van entrar en funcionament. Només el primer dia, l’Oficina d’Atenció d’Autobusos de Lleida en va tramitar 533, essent necessari establir un torn per ordre alfabètic dels cognoms dels potencials usuaris, per evitar cues i aglomeracions.

 

Altres serveis bonificats

 

Cal recordar que també viatgen gratuïtament als autobusos urbans els menors de 4 a 12 anys amb la T-12 i que hi ha descomptes per a famílies nombroses i monoparentals, com també per a aturats.

 

La T-Estudiant és per a escolars de fins a 25 anys matriculats en centres de la ciutat de Lleida o empadronats a Lleida, i la T-Jove, per a nois i noies de 12 a 16 anys empadronats a Lleida, amb 4 viatges gratuïts els dies escolars.

 

La gratuïtat del bus per als majors de 65 anys va ser un dels punts més importants inclosos en les Ordenances Fiscals 2015.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida