Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Recursos per a les persones en situació de discapacitat o dependència Notícies Àngel Ros destaca el treball de Down Lleida per la plena integració social i laboral dels nois i noies amb Síndrome de Down a Lleida

Àngel Ros destaca el treball de Down Lleida per la plena integració social i laboral dels nois i noies amb Síndrome de Down a Lleida

Celebració del 20è aniversari de Down Lleida

L’entitat Down Lleida compleix 20 anys al servei dels nois i nois amb Síndrome de Down. Prop de 200 persones han celebrat avui l’aniversari d’aquesta entitat social de Lleida que, en paraules de l’alcalde, Àngel Ros, “treballa per la plena integració social i laboral dels nois i noies de la ciutat i és un exemple de l’empenta de la societat civil lleidatana”. El paer en cap ha agraït també la tasca de Down Lleida per fomentar la normalització i la igualtat d’oportunitats de les persones amb Síndrome de Down.

La festa d’aniversari, que s'ha celebrat aquesta tarda al local social que l’entitat té al barri del Secà de Sant Pere, ha estat amenitzada amb un enlairament de globus, una actuació musical a càrrec de la Coral Ressò de Ponent i un pastís de celebració.

L’Associació Lleidatana Síndrome de Down va constituir-se el 1995, com a entitat sense ànim de lucre que promou la igualtat d’oportunitats entre les persones amb o sense discapacitat, amb l’objectiu d’aconseguir la normalització i la inclusió de les persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals en els diferents àmbits socials.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida