Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Recursos per a les persones en situació de discapacitat o dependència Notícies Concert solidari amb Aremi a l’Auditori Municipal

Concert solidari amb Aremi a l’Auditori Municipal

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha defensat la igualtat de drets i d’oportunitats i ha destacat com els membres de l’entitat Aremi han pujat a l’escenari per actuar a "El Soldadet de Plom" amb l’Aula de Teatre i la Banda Municipal, demostrant les seves capacitats

El públic que ha assistit aquest diumenge a l’Auditori Municipal Enric Granados ha ovacionat els membres de l’entitat Aremi que amb l’Aula de Teatre i la Banda Municipal han interpretat el “Soldadet de plom”. Amb la representació d’aquesta obra s’ha volgut posar en relleu sobre l’escenari que “la diferència que ens uneix”. El paer en cap, Àngel Ros, acompanyat del tinent d’alcalde Xavier Rodamilans, ha felicitat els nois i les noies de l’entitat que hi han participat i també a la Banda i l’Aula per la seva aportació en aquest concert, solidari amb Aremi. Ros ha defensat la igualtat de drets i d’oportunitats i ha destacat com a dalt l’escenari, uns i altres han demostrat les seves capacitats.

La presidenta d’Aremi, Mercè Batlle, ha remarcat la suma d’esforços per tirar endavant aquesta iniciativa i el treball que es fa per millorar la qualitat de vida de persones que tenen necessitats especials.

Dos membres de l’entitat han lliurat un obsequi a les autoritats, així com al director convidat, Antoni Josep Alburquerque; el director escènic del concert i professor de l’Aula, Jaume Belló; el director de la Banda Municipal, Amadeu Urrea, i a la directora de l’Auditori, Puri Terrado. Els reconeixements han estat fets pels nois i les noies de l’Espai d’art i grup de disseny d’Aremi. Han assistit al concert el diputat provincial, Paco Cerdà, que és regidora de la Paeria i els també els regidors Antoni Postius i Marta Gispert.

Els diners recaptats amb les entrades es destinaran a la sala d’hidroteràpia d’Aremi. L’entitat ha organitzat el concert solidari amb l’Ajuntament de Lleida i la Banda Municipal, amb la col·laboració de l’Aula Municipal de Teatre i el suport de Zbitt i Click Factory Fest.

La història d’”El Soldadet de Plom”, de l'escriptor i poeta Hans Christian Andersen, musicada pel compositor Keith Amos, atansa la tendresa d'un conte per a infants i els sentiments més profunds d'estima. L'adaptació de l'obra pretén reflexionar sobre l’amor i la discapacitat des del punt de vista del protagonista i la seva condició física.

El programa del concert ha estat:

1a part

Júju - A. J. Alburquerque

Robin Hood Prince of Thieves - M. Kamen arranj. Paul Lavender

Vals núm. 2 - D. Xostakóvitx arranj. Johan de Meij

Glenn Miller Medley - G. Miller

Amapola - J. M. Lacalle arranj. Nahiro Iwai

2a part

El Soldadet de plom - K. Amos

L’Associació de Rehabilitació Aremi és una entitat d’iniciativa social, sense ànim de lucre, que té com a finalitat l’atenció i el suport a les persones amb necessitats especials, derivades de trastorns en la motricitat, la comunicació, l’autonomia i el control de l’entorn, al llarg de totes les etapes de la vida, per al seu desenvolupament personal i social i la millora de la qualitat de vida des d’una perspectiva habilitadora i inclusiva.

Disposa de diversos serveis, com el Centre d'Educació Especial, la Residencia o el Centre Ocupacional. L’any 2016 va rebre la Placa a la solidaritat de la Paeria.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida