Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Recursos per a les persones en situació de discapacitat o dependència Notícies Concurs de relats curts “Manuel García Ortega” per donar a conèixer la malaltia del Parkinson

Concurs de relats curts “Manuel García Ortega” per donar a conèixer la malaltia del Parkinson

El termini per presentar treballs en aquest certamen literari, organitzat per l’Associació de Parkinson de les Terres de Lleida amb la col·laboració de la Paeria, finalitza el proper 31 de març

L’associació de Parkinson de les Terres de Lleida ha presentat avui el 1r Concurs de Relats Curts “Manuel Garcia Ortega”, la primera edició d’aquest certamen que, sota el títol “El Parkinson segons el teu punt de vista”, pretén donar visibilitat a aquesta malaltia i, també, a l’entitat social. La tinenta d’alcalde i regidora de Benestar Social de la Paeria, Montse Mínguez, i la regidora de Cultura, Montse Parra, acompanyades dels responsables de l’entitat social, han remarcat la importància d’aquesta iniciativa i han animat la ciutadania a presentar els seus treballs i ajudar, d’aquesta manera, a donar a conèixer les causes i les conseqüències del Parkinson entre els propis malalts però, també, entre els seus familiars i cuidadors.

El certamen, organitzat per l’Associació de Parkinson de les Terres de Lleida, compta amb la col·laboració de la Paeria i està adreçat a tots els ciutadans i ciutadanes majors de 18 anys. El termini de presentació dels treballs, que han de ser originals i inèdits i escrits en català o castellà, finalitza el proper 31 de març. Els relats han de tenir una extensió màxima de 600 paraules, escrites amb lletra Arial 12, amb interlineat 1,5.

El primer premi consta d’una estància de cap de setmana per a dues persones en un hotel del Pirineu de Lleida, i la figura d’un gegant de Lleida. El segon premi constarà d’nu llibre i una figura del Marraco. Els dos finalistes rebran un estoig de pintura a l’oli i un lot de productes de comerç just. El lliurament de premis tindrà lloc l’11 d’abril amb motiu del Dia Mundial del Parkinson. 

Més informació a l’Associació Parkinson de les Terres de Lleida. 


Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida