Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Recursos per a les persones en situació de discapacitat o dependència Notícies Convocatòria de la V edició del Premi Candi Villafañe

Convocatòria de la V edició del Premi Candi Villafañe

El premi, d’àmbit estatal i que convoca biennalment l’Ajuntament de Lleida, reconeix la promoció d’igualtat d’oportunitats i la no discriminació. En aquesta cinquena edició s’estableix una única modalitat que es dotarà amb 5.000 euros

L’Ajuntament de Lleida ha convocat la V edició dels Premis Candi Villafañe que promouen la igualtat d’oportunitats i la no discriminació. El premi, de caràcter biennal i d’àmbit estatal, és un reconeixement als projectes que fomenten la igualtat d’oportunitats, essent una plataforma de reconeixement i visibilitat d’aquelles intervencions que generen una major consciència social sobre les necessitats i la feina feta i per fer en matèria d’igualtat d’oportunitats.

El premi vol seguir significant un record al desaparegut Candi Villafañe, com a persona solidària, sensible i lluitadora per les igualtats socials i amb una reconeguda tasca com a regidor de la Paeria. Alhora, pretén ser una plataforma de reconeixement social, fent visibles les intervencions que generin una major consciència social sobre les necessitats i la igualtat d’oportunitats.

L’objectiu de la convocatòria és impulsar projectes i actuacions d’intervenció en el territori que fomentin la igualtat d’oportunitats en diferents àmbits com; infància i adolescència, igualtat de gènere, gent gran, persones amb discapacitat física i/o mental, persones excloses socialment o amb risc d’exclusió, etc.

En aquesta edició s’estableix una única modalitat: Projecte d’intervenció a realitzar, en procés o finalitzat, havent de ser un projecte inèdit que s’hagi realitzat o a realitzar en els últims dos anys (2016-2018) i la dotació econòmica serà de 5.000 euros.

Es poden presentar al premi les entitats del tercer sector d’acció social, de solidaritat, de cooperació al desenvolupament, així com fundacions, administracions locals, centres educatius i centres universitaris que presentin un projecte d’intervenció en igualtats d’oportunitats i que actuïn dins l’àmbit estatal. No podran concórrer a aquest premi projectes a títol individual (persona física), ni del propi Ajuntament de Lleida ni projectes que hagin resultat guardonats total o parcialment en altres premis o certàmens.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 30 de desembre de 2016 a les 14 h.

En les quatre edicions convocades s’han presentat 123 projectes.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida