Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Recursos per a les persones en situació de discapacitat o dependència Notícies Els nois i noies d’Aspros comparteixen rialles i diversió amb els infants d’Estiu de Joc

Els nois i noies d’Aspros comparteixen rialles i diversió amb els infants d’Estiu de Joc

Lleida, ciutat educadora, també, durant les vacances

Lleida és ciutat educadora durant el període de vacances escolars, amb una àmplia oferta de propostes lúdiques i educatives municipals com Estiu de Petits, Estiu de Joc i Esportmania, que ofereixen 3.410 noves places aquest estiu, una xifra que representa un increment de places de vora el 5 per cent respecte l’any passat i amb un nivell de matriculació del 90 per cent.

L’alcalde accidental, Xavier Rodamilans, ha compartit avui una estona de joc amb els infants de l’Escola La Mitjana que participen aquest agost al programa educatiu Estiu de Joc, i que avui han tingut un companys de joc especials: els nois i noies de l’entitat ASPROS.

Rodamilans ha explicat que Lleida, com a ciutat educadora que és, educa també durant el temps de lleure i en període de vacances escolars i ha recordat que l’Ajuntament de Lleida vetlla per ajudar les famílies en la seva conciliació familiar i laboral oferint activitats d’oci i temps de lleure de qualitat.

El projecte Estiu de Joc, és un recurs de lleure educatiu per infants de 3 a 11 anys que es porta a terme durant els mesos de juliol i agost. Tot i que l’objectiu principal d’aquesta activitat es que els nens i les nens s’ho passin bé, les activitats també tenen l’objectiu de treballar l’educació d’hàbits i de valors. Les activitats s’estructuren sobre un projecte pedagògic on a través del joc, l’expressió plàstica i la música es treballen aspectes d’educació en valors com la participació, el diàleg, les emocions i el respecte cap als altres

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida