Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Recursos per a les persones en situació de discapacitat o dependència Notícies L’Ajuntament de Lleida actualitza el protocol d’accessibilitat del Palau de Congressos – La Llotja

L’Ajuntament de Lleida actualitza el protocol d’accessibilitat del Palau de Congressos – La Llotja

El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafael Peris i membres de l’ONCE i d’ASPID, han realitzat diferents itineraris per tots els espais de l’equipament municipal

El tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Rafel Peris, acompanyat per membres de l’ONCE i d’ASPID, tècnics municipals de les àrees de turisme de negocis i discapacitats i personal del palau de congressos, han participat en el procés d’actualització i revisió de l’accessibilitat del Palau de Congressos - La Llotja.

Peris ha insistit en la necessitat de realitzar aquests protocols de manera contínua en tots els espais del palau de congressos per tal que l’equipament “que acull totes les tipologies de persones, sigui totalment accessible. No és només un tema de protocols, sinó un tema d’equitat i de justícia” i ha explicat que “es tracta de fer uns itineraris que posen a prova aquesta accessibilitat en el dia a dia; no busquem una data específica, sinó que realitzem aquest seguiment dins de la quotidianitat del Palau de Congressos – La Llotja”.

En el decurs de la visita s’ha testat l’accés a les sales de gran format, però també s’ha posat a prova el total d’espais de diferents dimensions que hi ha al palau de congressos. També el funcionament i la visibilitat dels ascensors, rampes, aparcament, serveis, àrea de cafeteria i tots els espais del palau de congressos.

Rafel Peris ha agraït a l’ONCE i a ASPID la seva implicació en aquest seguiment.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida