Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Recursos per a les persones en situació de discapacitat o dependència Notícies L’Ajuntament de Lleida cedeix a la Fundació Shalom-Ilersis un solar al polígon Els Frares

L’Ajuntament de Lleida cedeix a la Fundació Shalom-Ilersis un solar al polígon Els Frares

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat del president de l’entitat, Antoni Siurana, ha visitat aquest dimarts els terrenys on es construirà el nou centre especial de treball per a persones amb discapacitats que actualment Shalom té a les seves instal·lacions del barri de Pardinyes. La Paeria va aprovar en el ple municipal del mes d’octubre la cessió gratuïta del solar que té 13.000 metres quadrats El paer en cap ha lloat la tasca que realitza l’entitat i ha agraït als seus responsables i els treballadors la seva dedicació perquè “són l’ànima del bon funcionament d’una entitat que avui continua essent imprescindible per garantir la igualtat de drets, també el del treball, de les persones amb persones amb especials dificultats”

L’Ajuntament de Lleida ha cedit de manera gratuïta un solar de 13.000 metres quadrats a la Fundació Privada Shalom-Ilersis al polígon industrial Els Frares. Aquest dimarts, l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat dels tinents d’alcalde Fèlix Larrosa i Xavier Rodamilans, així com del president de l’entitat, Antoni Siurana, i la seva gerent, Teresa Benet, ha visitat els terrenys on la Fundació construirà el nou centre especial de treball per a persones amb discapacitats, que actualment Shalom té a les seves instal·lacions del barri de Pardinyes.

El paer en cap ha explicat que la Paeria va aprovar en el ple municipal del mes d’octubre la cessió gratuïta del solar, que té 13.000 metres quadrats, perquè la Fundació Privada Ilersis pugui traslladar totes les dependències del seu centre ocupacional i, a la vegada, ha lloat la tasca que realitza l’entitat, tot agraint els seus responsables i els seus treballadors la seva dedicació, ja que “són l’ànima del bon funcionament d’una entitat que avui continua essent imprescindible per garantir la igualtat de drets, també el del treball, de les persones amb persones amb especials dificultats”. (tall de veu À. Ros)

Per la seva banda, Siurana ha agraït a la Paeria el suport a la Fundació Privada Shalom-Ilersis perquè “gràcies a aquesta cessió gratuïta el projecte pot començar a caminar”. Un projecte, segons ha avançat el president de l’entitat “que es durà a terme per fases i per al qual hem de buscar finançament”. Benet ha posat de relleu que “primer es preveu traslladar la part de fusteria del centre ocupacional, que és on més espai necessitem ara per, posteriorment, poder ampliar el centre de dia que es quedarà a les instal·lacions que tenim a Pardinyes”.

A més de la cessió gratuïta del solar que ha fet la Paeria a la fundació, també s’està treballant en el projecte constructiu de les noves naus, que va a càrrec dels arquitectes Carme Casals i Carles Sàez, que han previst una construcció de diferents naus que ocuparan un total de 10.000 m2 i que donaran cabuda a totes les necessitats de la Fundació Privada Ilersis.

A la visita també ha assistit el president de la Fundació Privada Tutelar Emiliano Astudillo, José Ángel Flores.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida