Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Recursos per a les persones en situació de discapacitat o dependència Notícies L’Ajuntament de Lleida facilita el transport per anar a votar

L’Ajuntament de Lleida facilita el transport per anar a votar

El servei de desplaçament de persones amb mobilitat reduïda per al dia 24 de maig es pot demanar des d’avui fins al 22 de maig, trucant al 010

L’Ajuntament ha posat en marxa, una vegada més, el servei de transport per als lleidatans i lleidatanes que vulguin anar a votar el proper dia 24 de maig. La Paeria facilita, així, l’exercici del dret a votar als ciutadans que, a causa de dificultats de mobilitat o limitacions físiques, requereixin d’un servei de transport adaptat (servei de taxi) i /o de voluntariat. Les persones empadronades a Lleida poden demanar aquest servei fins a les 12 del migdia del 22 de maig .

El servei és gratuït per a tots els demandats, sempre que compleixin els requisits abans esmentats. Per fer-ne  la reserva cal trucar a la línia 010.

Aquesta actuació, és una més de totes les que realitza l’Ajuntament de Lleida per tal de fomentar la participació de les persones amb discapacitat en l’exercici dels seus drets. 


Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida