Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Recursos per a les persones en situació de discapacitat o dependència Notícies L’Ajuntament de Lleida incorpora la figura d’intèrpret de llengua de signes en els Plens Municipals

L’Ajuntament de Lleida incorpora la figura d’intèrpret de llengua de signes en els Plens Municipals

Dóna un pas més en l’accessibilitat i transparència a l’acció de la Paeria

L’Ajuntament de Lleida incorporarà al proper Ple Municipal d’aquest divendres la figura de l’interprèt de llengua de signes. Amb aquesta mesura Lleida continua apostant per fer una ciutat més inclusiva i fa un pas més en l’accessibilitat i la transparència. El Ple serà retransmès en directe gràcies a un acord amb Lleida TV i a les imatges hi apareixeran els intèrprets de la llengua de signes.

La Paeria sempre ha mostrat una especial sensibilitat envers les persones amb algun tipus de discapacitat. Els darrers anys, en paral·lel a una intensificació de les normatives que protegeixen aquest col·lectiu, s’han dut a terme noves iniciatives tan a nivell orgànic, urbanístic, com social per tal de donar-hi millor cobertura i respostes.

Des de l’Ajuntament de Lleida, se segueix apostant per aquesta mateixa filosofia d’integració, on s’entèn la introducció d’ aquest tipus d’accions com el dret a gaudir d’un accés total a la informació sense limitació per raó de deficiència i /o discapacitat, afavorint la participació i la transparència en tots els àmbits municipals a la ciutadania.


Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida