Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Recursos per a les persones en situació de discapacitat o dependència Notícies Servei de transport esporàdic per a persones amb mobilitat reduïda per facilitar el desplaçament al col•legis electorals

Servei de transport esporàdic per a persones amb mobilitat reduïda per facilitar el desplaçament al col•legis electorals

L’Ajuntament de Lleida, des del dia 12 de novembre i fins el dia 23 de novembre de 2012, a les 12 hores, obrirà un recurs de recollida de serveis de transport esporàdic per a totes aquelles persones que estiguin empadronades a la ciutat, que vulguin anar a votar el proper dia 25 de novembre, i a causa de les dificultats de mobilitat o limitacions físiques que tenen, requereixin d’un servei d’ambulància o de transport adaptat Aquest servei pot ser encomanat per aquells ciutadans que compleixin els requisits, trucant al 010 o bé amb tràmit on-line “ T’Ajudem a votar”.

La Paeria facilitarà el desplaçament de persones amb mobilitat reduïda als col·legis electorals el diumenge 25 de novembre. L’Àrea d’atenció a les persones amb discapacitats, de la Regidoria de Benestar Social, ha posat a disposició de la ciutadania aquest servei de transport esporàdic perquè aquest col·lectiu de la ciutat pugui anar a votar. A partir de demà, dilluns 12, l’Ajuntament posa en marxa aquest servei per a les persones que, per les dificultats de mobilitat o les limitacions físiques que tenen, requereixen d’un servei d’ambulància o de transport adaptat.

Les sol·licituds s’han de fer abans de les 12 h del 23 de novembre. Aquest servei és gratuït, sempre que compleixin els requisits. Les persones interessades han de fer la reserva a través del telèfon 010 o bé amb tràmit on-line “T’Ajudem a votar”.

Aquesta actuació s’inclou en el conjunt d’iniciatives que promou l’Ajuntament de Lleida per fomentar la participació de les persones amb discapacitat en l’exercici dels seus drets, tal i com es va establir l’any 2006 en les propostes sorgides al “Pla local d’acció per afavorir la participació i la inclusió social de les persones amb discapacitat”.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida