Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Recursos per a les persones en situació de discapacitat o dependència Notícies L’Ajuntament de Lleida promou una Festa Major accessible

L’Ajuntament de Lleida promou una Festa Major accessible

Els espais festius són accessibles per a les persones amb mobilitat reduïda i al programa hi ha un Codi QR que garanteix que tota la ciutadania pugui accedir a la informació dels diferents actes que s’organitzen, com també ho permet la pàgina web

L’Ajuntament de Lleida ofereix diferents serveis i recursos per les festes de la ciutat per fomentar la participació i la inclusió de les persones amb discapcitat. La Paeria, a través de la Regidoria de les Polítiques per als Drets de les Persones, habilita en els actes de més rellevància o on hi ha més afluència de públic els espais i les eines perquè la festa i les activitats siguin accessibles per a les persones amb mobilitat reduïda. Al programa de Festes hi ha un Codi QR que garanteix que tota la ciutadania pugui accedir a la informació dels diferents actes que s’organitzen. I la consulta a la pàgina web també és accessible.

Entre les actuacions que es fan per “trencar barreres” a la Festa major, hi ha la interpretació en llengua de signes del pregó que es fa al Saló de Sessions de la Paeria (avui a les 20 h) i de l’eucaristia en honor al patró de la ciutat Sant Anastasi (demà divendres, a les 11 h, a la Catedral Nova de Lleida), amb la posterior ofrena floral a la plaça de Sant Joan. La Batalal de Flors comptarà amb un espai protegit destinat a persones amb cadira de rodes, que estarà ubicat al costat de la tribuna d’autoritats, davant l’esglesia del Carme. L’espai inclou places per als i les seves acompanyats.

Per a més informació sobre els actes i els espais: Àrea d’Atenció a Persones amb Discapacitats de l’Ajuntament de Lleida o al telèfon 973 700 621.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida