Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Recursos per a les persones en situació de discapacitat o dependència Notícies L’Ajuntament facilita que tothom pugui gaudir de la Festa Major

L’Ajuntament facilita que tothom pugui gaudir de la Festa Major

Mesures per fomentar la participació i la inclusió de persones amb discapacitat

L’Ajuntament de Lleida, com cada any amb motiu de la Festa Major de Maig, inclou diversos serveis i recursos en els actes de més rellevància per a la ciutadanía, de cara a fomentar la participació i la inclusió de les persones amb discapacitat.

Destaca la interpretació en llengua de signes tant del pregó oficial, que es durà a terme el dia 8 de maig a les 20h com de l’Eucaristia en honor al patró de la ciutat Sant anastasi, que es celebra el dia 11 de maig a la Catedral i a la ofrena floral.

La batalla de Flors comptarà amb un espai protegit destinats a persones amb cadira de rodes que estarà ubicat davant de l’esglesia del Carmen. L’espai acotarà places per a persones amb cadira de rodes i per als acompanyants.

Les persones interessades es poden adreçar al telèfon de l’Àrea d’Atenció a Persones amb Discapacitats de l’Ajuntament de Lleida (973 700 621).


Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida