Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Recursos per a les persones en situació de discapacitat o dependència Notícies L’alcalde de Lleida visita el Centre Ciutat Campus d’ASPROS al barri de Cappont

L’alcalde de Lleida visita el Centre Ciutat Campus d’ASPROS al barri de Cappont

Usuaris d’ASPROS treballen als menjadors de les llars municipals de jubilats. La Fundació atèn prop de 500 persones amb diferents graus de discapacitat

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, juntament amb la tinent d’alcalde i regidora de Benestar Social Montse Mínguez,  i la comissionada per a la Responsabilitat Social Corporativa, Rosa Palau, ha visitat avui el Centre Ciutat Campus d’ASPROS, al barri de Cappont, i s’ha reunit amb els responsables de l’entitat. També hi ha assistit la regidora del barri de Cappont, Dolors Arderiu.

El paer en cap ha visitat les instal•lacions i ha vist in situ com treballen els usuaris d’ASPROS i els diferents tallers que realitzen. La Fundació Privada ASPROS –fundació privada sense ànim de lucre- va néixer l’any 1962 i té com a objectiu donar atenció social i laboral a les persones que pateixen discapacitats intel•lectuals i/o psíquiques i sensorials.

L’Ajuntament de Lleida col•labora amb l’entitat per mitjà de subvencions en l’àmbit d’ajuts a projectes d’atenció a les persones amb discapacitats/io dependència i també en els ajuts a projectes de promoció i protecció de la salut. També es col•abora amb els ajuts al transport adaptat, entre d’altres. Actualment, 14 usuaris d’ASPROS treballen en els serveis de bar i menjador de les llars de jubilats en el marc del contracte que tenen amb l’ Ajuntament de Lleida .

ASPROS també duu a terme, des de l'any 2010, serveis de jardineria per l'Ajuntament de Lleida.  ASPROS forma part de l’acció en matèria de Responsabilitat Social que impulsa l’Ajuntament de Lleida.

L’alcalde de Lleida ha destacat avui la gran tasca social que es realitza des d’ASPROS, “una entitat que ha contribuït decisivament a atansar la igualtat d’oportunitats a les persones que pateixen discapacitats. Sense la vocació de servei a les famílies d’entitats com ASPROS l’acció de les administracions seria més difícil, en les entitats del tercer sector trobem tota la col•laboració per arribar a aquesta atenció de detall, de guiatge i de creixement envers les persones que tenen algun tipus de discapacitat”. 

ASPROS té el suport d'un equip de 373 professionals (psiquiatres, psicòlegs, dietistes, assistents socials, pedagogs, infermers, logopedes, fisioterapeutes, monitors) així com un equip mèdic multidisciplinari.


Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida