Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Recursos per a les persones en situació de discapacitat o dependència Notícies L’alcalde Ros es reuneix amb Aspid per conèixer el projecte Neurolleida

L’alcalde Ros es reuneix amb Aspid per conèixer el projecte Neurolleida

La Paeria col·laborarà amb aquest servei de neurorehabilitació

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat de la tinent d’alcalde i regidora de Benestar Social, Montse Mínguez, s’ha reunit amb la junta directiva d’Aspid, encapçalada per Bibiana Bendicho, per conèixer els detalls del projecte Neurolleida, que l’entitat ja presta i que pretén oferir un tractament especialitzat. L’Ajuntament de Lleida col·laborarà amb Aspid en el projecte del servei de neurorehabiliatció funcional per atendre la demanda del col·lectiu de persones amb discapacitat física. Ros ha indicat que es buscarà un local a la ciutat, amb l’espai i les instal·lacions necessàries per donar resposta a una demana que l’entitat ja ofereix, però que permetria incrementar la cartera de serveis i programes d’atenció sanitària a la discapacitat a Lleida.

Neurolleida és un servei privat que, en ser prestat per una organització sense ànim de lucre, garanteix una resposta assistencial experta i de qualitat i la permanència de valors socials i de Responsabilitat Social Corporativa en l’oferta del nou servei. Entre els serveis, hi ha la neurorehabilitació funcional, també a domicili, infantil, suport psicològic, consulta mèdica externa i seguiment sanitari especialitzat o assessorament i formació.

Altres punts que s’han exposat en la reunió han estat les accions que ja treballa Aspid per la integració social i laboral de persones amb discapacitat física, amb els serveis de dinamització, el Pla de Voluntariat o el Centre Especial d’Ocupació Suport 24 h, entre altres.

En el decurs de la reunió s’ha establert que la Paeria i Aspid desenvoluparan un acord de col·laboració per a la difusió i l’actualització del nivell d’accessibilitat dels locals públics i de serveis a la ciutat. En el document es mostra l’interès d’ambdues parts per oferir més i millors serveis a les persones amb discapacitats a través de les noves tecnologies i les xarxes socials. L’objectiu és millorar l’autonomia, la qualitat de vida i la igualtat d’oportunitats d’aquest col·lectiu.


Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida