Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Recursos per a les persones en situació de discapacitat o dependència Notícies L’Associació Down Lleida reformarà i ampliarà la seva seu social

L’Associació Down Lleida reformarà i ampliarà la seva seu social

Un local cedit per la Paeria, ubicat al Secà de Sant Pere

L’alcalde accidental, Xavier Rodamilans, ha visitat avui la seu de l’Associació Down Lleida, on ha conegut de primera mà la tasca i les activitats que realitza l’entitat social, que enguany ha celebrat el seu 20è aniversari. Xavier Rodamilans ha destacat, en el decurs de la seva visita, que un dels eixos d’actuació de la Paeria es basa en el foment de la prestació de serveis socials i el suport a la vida associativa de la ciutat i que, a través de la nova regidoria de Polítiques per als Drets de les Persones, es treballa per fomentar una ciutat per a tothom, deixant de parlar de discapacitats i centrant-se en les capacitats de les persones.

La Paeria ha donat suport a Down Lleida des dels seus orígens amb la cessió d’espais i amb el suport econòmic necessari per desenvolupar activitats i projectes socials. També ha donat suport a la tasca d’inclusió social mitjançant la promoció de la integració laboral, acords per realtizar pràctiques laborals, etcètera.

Properament l’Associació Down Lleida portarà a terme la reforma i ampliació de la seva seu social, un local cedit per la Paeria al Secà de Sant Pere, gràcies a una subvenció que han rebut recentment del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad. La subvenció, juntament amb els diners recaptats en diferents activitats promogudes des de l’entitat, permetrà iniciar les obres de reforma i ampliació del local cedit per l’Ajuntament de Lleida a l’entitat des de fa 18 anys i que, el passat decembre, es va cedir per 25 anys més. L’ampliació suposarà passar d’un local d’uns 100 m2 a un de més de 300m2.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida