Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Recursos per a les persones en situació de discapacitat o dependència Notícies L’Associació Provincial de Laringectomitzats celebra el 38è aniversari amb motiu de la festa de Sant Blai

L’Associació Provincial de Laringectomitzats celebra el 38è aniversari amb motiu de la festa de Sant Blai

El tinent d’alcalde Rodamilans i la presidenta Carme Forcada lliuren una placa a Isidre Macías pels anys que ha estat al capdavant de l’entitat

L’Associació Provincial de Laringectomitzats (APL) ha celebrat avui el 38è aniversari de la seva fundació amb tot un seguit d’actes, que han fet coincidir amb la festivitat del seu patró, Sant Blai.

El tinent d’alcalde i regidor de Polítiques per als Drets de les Persones, Xavier Rodamilans, ha saludat els membres de l’associació i els ha dirigit un missatge d’esperança vers la malaltia. El doctor Rodamilans s’ha mostrat optimista que aviat hi haurà solucions al càncer, una paraula que segueix espantant quan es pronuncia, i que en un futur deixarem de celebrar diades com aquesta, perquè ja no hi haurà associacions que siguin necessàries per aplegar a aquests malalts, ja que s’haurà trobat el remei.

Rodamilans, conjuntament amb la presidenta de l’APL, Carme Forcada Pagó, han lliurat una placa de record a qui fins ara ha estat el president de l’entitat, Isidre Macías Orozco, que ha deixat recentment el càrrec.

A l’acte també han assistit els regidors Carme Culleré i Joan Vilella.

Abans d’un dinar en un cèntric restaurant, que ha estat l’acte central de la diada, els membres de l’associació han celebrat l’assemblea ordinària de socis i participat d’una missa a l’església de Sant Joan, on han estat acompanyats pel Cor de la Parròquia del Carme.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida