Esteu aquí: Inici Serveis Especialitzats Recursos per a les persones en situació de discapacitat o dependència Notícies La jornada ‘Canvia la teva Mirada’ pretén sensibilitzar la ciutadania de Lleida sobre les persones amb síndrome de Down

La jornada ‘Canvia la teva Mirada’ pretén sensibilitzar la ciutadania de Lleida sobre les persones amb síndrome de Down

El tinent d’alcalde Rafael Peris assisteix a l’acte central de l’associació Down Lleida, que ha tingut lloc a la plaça Sant Francesc, on s’ha llegit un manifest i s’ha donat a conèixer el lema d’enguany ‘Sóc Autèntic’

L’associació Down Lleida ha organitzat aquest dissabte la jornada ‘Canvia la teva Mirada’, una sèrie d’activitats obertes a tota la ciutadania, entre les quals s’han inclòs activitats per a petits i grans, amb l’objectiu principal és donar a conèixer i sensibilitzar a la població sobre les capacitats d’aquestes persones.

Durant l’acte central, que ha tingut lloc a la plaça Sant Francesc, al qual ha assistit el tinent d’alcalde Rafael Peris, així com els regidors de la Paeria Toni Postius, Paco Cerdà, Josep M. Baiget i Joan Vilella, dos joves de Down Lleida han llegit el manifest de la jornada i han desvetllat el lema d’enguany: ‘Sóc Autèntic’.

Amb aquesta jornada també es busca que tothom conegui de prop a les persones amb síndrome de Down, i així s’ha animat a fer-ho als presents.

Finalment, la iniciativa de Down Lleida també té el propòsit de captar fons per tal de donar continuïtat als projectes que desenvolupa l’entitat actualment. Aquests projectes cerquen la millora de la qualitat de vida de les persones amb síndrome de Down i promouen la igualtat d’oportunitats en l’àmbit educatiu, laboral, formatiu, vida independent, oci i voluntariat.

La programació de la Jornada ha inclòs música, batucada, gegants i capgrossos, espectacles, demostració canina, photocall amb esportistes de Lleida i xocolatada popular.

Carrer Tallada 34, 1r
25002 - Lleida
Tel: 973 700 306
serveispersonals@paeria.cat

La Paeria - Ajuntament de Lleida